Тачо взе страха на Месечков

Аръков и Кучкова в съмнителна близост
Обновена: 30 окт 2014 14:18 | 29 окт 2014 09:03, Александър Попов
35
Тачо взе страха на Месечков
Снимка: VIP Brorther

Нова мисия във VIP Brother доведе до поредния скандал в къщата, като този път главни герои бяха Тачо и Наско Месечков. Биг Брадър даде възможност на един от съквартирантите да се чуе с близките, като целта бе да се направят възможно най-много крачки със специална гривна на ръката в рамките на три часа.

Безспорно най-амбицираната бе Камелия Воче, на която децата й липсват много, дори бе готова заради тях да напусне шоуто миналата седмица. Голяма част от съквартирантите въобще не взеха участие в надпреварата, отказвайки се в нейна полза.

Един от най-активните обаче бе Наско Месечков, който събра доста негативи през последната седмица в ролята на готвач. Танцьорът бе много усърден до печката, но издразни останалите с желанието да изтъкне колко важна и отнемаща времето му е дейността и как всички трябва да са му признателни.

Поведението на Месечков извади извън релси Тачо, а капката, която преля чашата, бе мисията с крачките.

"С кой се състезаваш ти, бе? С възрастни жени, които искат да чуят децата си", недоволен бе съпругът на Жени. Той се нахвърли срещу Месечков с нецензурни обиди в женски род, в един момент дори можеше да се стигне до бой. Според Наско, който се опря за пореден път на рамото на Вулева, ако не е бил замълчал, Тачо е щял да го удари.

Иначе съквартирантите вдигнаха бюджета за храна, след като повечето не познаха, че Албена Вулева взема еднолично решенията по време на мисията "Демокрация".

В обсега на шоуто все по-често влизат Иво Аръков и Елена Кучкова. Актьорът не крие симпатиите си към плеймейтката, която твърди, че има приятел извън къщата. Блондинката обаче започна да поддава на аръковите свалки и нищо чудно в следващите дни да се заформи нова гореща двойка. 

Аръков се пробва и с Ива Екимова, но когато станаха по-близки и действията им започнаха да правят впечатление на останалите, журналистката бе изгонена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ми интересно, как К Воче трябва да говори с децата си,(които са почти на възрастта Месечков) , а той не може да се обади на майка си? А Тачо си е направо ВИП ***!
23
2
 
8
 
! Отговори
Авторът написа преди 9 години
Тачо е най-големият ***, животно... просто нямам думи за него, освен че няма нищо мъжко в себе си. Трябва да си отреже мъжкото достойнство. Горко на България, ако болшинството мъже са такива.
22
2
 
19
 
! Отговори
27_AZ преди 9 години
Тачо проявава поведение със симптоми на класически алкохолизъм в средно тежка форма-агресия, безпричинно избухване и безсмислено нагнетяване на атмосферата. Наско е възпитан човек и не е за тази среда..., просто ми е жал за по-деликатните хора в къщата на "VIP-овете".
21
1
 
9
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Кои са тея бе, Тачо, Месечков, Аръков, някаква булдокова ли, пинчерова ли не помня кво куче беше, кои са тея хора, не ги познавам и не разбирам защо пишете за тях. за мен що не пишете!!!
20
4
 
20
 
! Отговори
Ати преди 9 години
В момента дават на живо къщата и скандалджийката Воче обижда Въргалата, че е нечистоплътен. До кога ще търпите тази жена, Нова телевизия? Този човек наистина е ВИП, а не Камелия Воче! Тя няма право да обижда съквартирантите си, нека да е най-чистата, но е най-злобната жена! ВЪН ОТ КЪЩАТА!
19
1
 
28
 
! Отговори
констататор преди 9 години
Отвратителни "хора" в отвратително предаване на отвратителна държава!!! Не мога да спра да повръщам от години насам!!!
18
1
 
44
 
! Отговори
xxx преди 9 години
Тачо и Жени са пълни алкохолици,и на двамата чашката не им слиза от устата.Извинете ,но какви VIP са тези ***? Простаци
17
12
 
6
 
! Отговори
Коста преди 9 години
До АнонименТе с Багата са приятели, та ако беше и той вътре, оня Сънчо верно щеше да стане на женски гълъб. Можеше и "Лешникотрошачката" да им изиграе.
16
3
 
38
 
! Отговори
RRR преди 9 години
По голям *** от този Тачо няма. Пълен *** и пияндурник.
15
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя па кво скача на мършалаци? Ако вкарат вътре Багата или някой по-як ще е като мушица.
14
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тези същите буклуци се наядоха с леща и не разбраха че този който им я сзготви устана гладен , това са випове , няма що , незнам това момче месицков как трае , личиси че е интелигентно момче и добър човек
13
4
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Време е Тачо да осъзнае,колко е *** и некъдърен! Толкова,*** че на състезание по тъпотия да се яви,пак второ място ще заеме! А е толкова некъдърен да направи нещо,като хората че ако не с богатите чичковци и мутри,които лашкат жена му от глад ще пукне! Сдве думи: Нещастен рогоносец!
12
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледайте, зомбита, гледайте световна простотия и кредит си вземете за 50-инчов телевизор, че да виждате по-добре!А поставените проблеми в статията ще бъдат спешно разгледани на следващото заседание на парламента!
11
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая баба Воче съвсем се самозабрави!На Жени и на Кали децата са малки и най-много имат нужда да се чуят с тях,а тази неврастеничка Камеля Воче ревнала за трийсетгодишните си отрочета.Нали видяхме дъщеря й,не е на възраст за сменяне на памперси.
10
6
 
44
 
! Отговори
Мутрафон 2 преди 9 години
...... Тачко просто избива яко комплекси в "БАШ БАЙ БРАДЪР"........ Това е явно! Сигурно е яко унизен от достата любовни афери с мутри на "Съпругата" си навън , където НЕ може да направи нищо , а и го е страх.......... И тук се прави на много "оборотен" и "голям пич и бияч"......... Пълен *** !........... Тоя почти всеки от агитките на ЦСКА или "Левски" САМ ще го смачка от бой навън....... Да НЕ говорим изобщо за любовниците на жена му :) ;) :) !!!!!
9
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-тенденциозна статия не бях чела. Чак се просълзих колко страхотен пич е Тачо, четейки. А по-голям женчо от тоя не съм виждала - мъж на жена си, и правещ се на мъЖ на баби и момченца. А само един чимбер да му бия и ще се скрие под леглото.
8
2
 
45
 
! Отговори
Мутрафон преди 9 години
... Само забележете "големия мъжкар" Тачко на кого се зъби... на кого се прави на много "велик и отворен".... Кого заплашва с "побой"... На Дамската част от къщата и на слабичкото Хомосексуалистче Месечков , който явно НЕ му е в категорията и е доста плашлив.... Много ми е интересно - ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА ТАЗИ КЪЩА - Дали се прави на толкова отворен и иска да бие Мутренските любовници на така наречената си "съпруга"?!?! Сигурен съм , че там е по- нисък от тревата и умира от страх !!!!....
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
поредения глупомер с който да измерят мат`ряла
6
8
 
2
 
! Отговори
senseipetz преди 9 години
4e ot tozi li puk da go e njakoi strah.. male.. basi balucite ima tam.. az da sum go sma4kal ot boi i da mu pokaza kak stojat ne6tata.. s moite 120 kila muskul 4e iska mama si da go spasjawa..
5
19
 
27
 
! Отговори
зяпач преди 9 години
Защо забравяте , че това е зрелище и макар Тачо да е откровен *** е в пъти по- интересен от благородни девици като Ели Гигова . А за Кучкова какво да кажем , супер си е момичето , само дето малко повече силикон е сложила , ама това да и е кусура . Съвсем нормално е Аръков да я "отрази" , аз лично не бих я бавил грам .